Modele de tablouri cusut pe etamina simple

Modelele propuse sunt simple, cu o singură culoare, sau cu Două Culori îmbinate ori surprapuse. Se Coase de preferinţă cu bobin colorat de Bumbac, cele MICI ca mingea de ping-pong de la mercerie. În teorie, se strasează DIN perfortele indiquer corzi în intériul cercului, toate de aceeaşi dimensiune. DIN fiecare punct vor fi câte Două, cum este în imaginea de mai jos, modelul (1). Asemănător cu acesta este modelul (4), Dar Care se Lucrezia în acelaşi timp cu Două Culori. AM adăugat şi combinaţia de modele a Irisucăi. Căsuţa şi brăduţii pe care i-am lucrat la grădiniţă i-a Combinat Într-un singur peisaj, care nu este Gata încă. Dar Dacă tot am vorbit de modele simple pentru mărţişoare, şi acestea pot fi folosite. Ca să nu se plictisească, mi-am făcut de lucru lângă El cu o bufniţă.

Modelul mi-a plăcut foarte mult, Dar PE etamină ar fi ieşit mult prea Mare pentru un Mărţişor, şi nu Era intenţia MEA. Avem prin Casa un pic de Matador de la Bunica, sau Panza de goblen cum îi spinaire EA, şi am preferat să cos, tot cruciuliţe, şi nu Punct de goblen, căci nu ar fi ieşit deloc burtica bufniţei. În fiecare an Iris și-a confecționat singură mărțișoarele, Începând de la grădiniță. Anul acesta a ales să coasă PE etamină, și rolul meu a fost să găsesc sau să improvizez MODELE simple și MICI, Care să încapă Într-un pătrat de aproximativ 10-15 puncte, astfel încât să poată fi purtat ca mărțișor. Dacă EA poate alege un Model, și după ce l-a învățat să-l multiplicce Rapid în Cât mai multe exemplare (mai nou bărbații Familiei DAU cadou mărțișoare făcute de EA, după negocieri acerbe), UE préfèrent să execut modelul o singură dată, éventuellement cu MICI variații. PE Matador nu i-a plăcut să coasă, este mai migălos și nu așa simplu ca PE etamină, unde IEI găurile la rând. Așa că la MODELE compatibile cu broșele pe care le aveam am lucrat doar eu. Acolo unde modelul s-a dovedit prea Mare pentru suport, am ales să nu mai fac muște, ci Punct de goblen. Modelele sunt Extrase DIN volumele despre cusături tradiționale, și adaptate la dimensiuni. AM afirmat că putem confecţiona mărţişoare aproape DIN orice Material. Însă de Când am deschis acest blog AM, o sensibilitate supervriendelijk pentru temele de cusături, şi am încurajat Întotdeauna părinţii să ISI FACA Curaj să le arate copiilor Acul încă de MICI.

Asta nu pentru că Lucrul Manual sont o supervriendelijk valoare educativă, este Generator de îndemânare, dezvoltă ingeniozitatea, trezeşte Bucuria şi mândria la acela care isi vede lucrarea ieşind DIN propriile mâini. Practic Lucrul Manual este indispensables abil pentru a rezolva problemele simple de zi cu Zi. Poţi fi Campion IT, Dacă ça sus PE Munte şi ţi s-a rucsacul, nu VEI avea o baghetă magică cu “Touch” ca să rezolvi problema. Sau să faci un Nod, să legi şireturile… AM început cu MODELE foarte folosind simple Petice MICI de etamină. Rând complet, apoi tablă de Şah, şi în cele DIN urmă am trecut la MODELE cu legendă. Îmi amintesc că buburuza un fost prima. AM lucrat peste iarna căsuţe, brăduţi, fulgi de Nea, clopoţei…

DIN păcate nu am modelele pentru toate. AM pregătit pentru a putea fi résur (couleur, Dar am codificat culorile, pentru un Print Alb-Negru), şi îl puteţi descărca de aici.

Please follow and like us:
Posted in Uncategorized.